Julmarknad på Hundstallet

Kom och träffa hundarna som finns för omplacering, handla julblommor, godis och annat smått och gott. Allt i sann julanda. Fynda julklappar till din hund i shopen och ta en paus i vårt café med en korv, kaffe, fikabröd eller glögg.


Vår kompis, Anders Bagge är på plats och säljer sina hemgjorda, hundvänliga köttbullar – Iris bullarna, det bästa julgodiset till din hund.

Du kan också träffa vår veterinär John-Filip som utför vaccinationer (ej rabies) på din hund för 350 sek och en enklare hälsokoll för 150 sek. Vid vaccination ingår hälsokollen i priset.

Har ni läst om den övergivna gatuhunden Arthur som följde efter multisportaren Mikael Lindnord i Ecuador? Det hela slutade med att Arthur fick komma med honom hem till Sverige. Nu kommer de båda till Hundstallet och signerar boken ”Arthur: gatuhunden som lämnade djungeln och hittade hem”. Han finns på plats mellan kl 11.00-12.45. Boken finns självklart att köpa för 200 sek (kontant betalning eller swish) via Äppelvikens bokhandel som kommer att vara på plats. En perfekt julklapp!

Öppet mellan klockan 11-14.

Kommentera här: