Sitter i bilen med älskling, mamma och pap...

Sitter i bilen med älskling, mamma och pappa. Vi åker från Norrtälje! Har kollat på loppis och gått runt i lite affärer, jätte mysigt att få umgås så här i det vackra vädret!


Älsklingen ligger just nu bredvid mig och ...

Älsklingen ligger just nu bredvid mig och sover, jag ska också sova snart. Just nu är vi hemma hos mig och idag har vi varit på Thuns och handlat, dom hade rea! Jag köpte en väska och 2 blommiga blusar. Älsklingen hitta 4 snygga klädesplagg. Super kul!


Inte världens bästa bild, men jag och älsk...

2012-04-25_12_49 (MMS)

Inte världens bästa bild, men jag och älsklingen försöker gilla korv i detta vackra väder. Jätte mysigt!


Har idag varit på 2 födelsedagskalas, förs...

2012-04-22_16_32 (MMS)

Har idag varit på 2 födelsedagskalas, först hos Jockes kusin och sen hos Ebba. Och nu är Jocke och jag på väg till en studentskiva, första gången jag är på något sådant. Är dock lite trött och irriterad, men det blir säkert bra! Over and out


På väg till farmor nu med älsklingen. Vi s...

picsin_133475901 (MMS)

På väg till farmor nu med älsklingen. Vi ska äta middag hos henne och sen ska vi till ett event som en vän till mig och farmor leder. Det är ett event om kaffet Colombia som släpper en ny smak i Sverige. Passa på att fixa håret lite extra fint, vad tycks?


40Jag heter Emelie Mosell Haquinius är född 1991 och bor tillsammans med min fästman och våra hundar Smulan & Lona i en 3a på 80 kvm i Rimbo ute i Roslagen. I min blogg kommer du få följa med i mitt liv som b.la innehåller kärlek, inredning, foto, fynd, besvär m.m. Läs, njut och bli inspirerad!
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo