Sitter nu på bussen till Uppsala, ska träf...

Sitter nu på bussen till Uppsala, ska träffa Kim <3 Känns nervöst samtidigt som jag ser fram emot att få träffa honom <3 Och i fredags var jag ute med Bea, hon är en av dom få som lyckas hålla kvar mig hela natten! Oftast så brukar jag åka hem på kvällen. Vi var ute och åkte bil med en gammal, gammal klasskompis och det var roligt. Jag gillar verkligen bilar, även om jag inte kan något om motorer, haha. Sen träffa vi en till gammal, gammal klasskompis som jag inte har träffat på många år och det var också roligt. :-) Och igår låg jag mest framför tven.


Är på väg till Norrtälje nu för att följa ...

picsin_131193795 (MMS)

Är på väg till Norrtälje nu för att följa med mamma till tandläkaren och så måste jag köpa ett usb minne. Sen måste jag hem, byta om och möta Bea :-)


Inte till 100%

Usch vad allt känns blääää!
Inget känns 100% rätt just nu, vet inte varför...
Jag har antagligen dåligt självförtroende ibland, även om jag inte vill erkänna det.
Varför kan inte allt kännas som en dans på rosor?
Det är sommar och jag vill känna mig lycklig och glad! Istället är allt bläää...
Usch, usch, usch..!


Har idag varit i sthlm med mamma och pappa...

2011-07-27_19_42 (MMS)

Har idag varit i sthlm med mamma och pappa. Vi var på T-centralen och lagade ett busskort, jag passade på att titta inne på Carlings och dom har väldigt mycket rea, tyvärr så fanns det bara små storlekar kvar. Efter det så åkte vi vill Arninge och handla. Jag fick en väska och skor! Yay! Och när vi kom hem så fick vi besök av Kottar, hela 3 stycken :-) Sen så saknar jag Kim, har inte hört något från honom idag... Och så har det hänt en jätte rolig grej, jag har kanske fått en praktik plats på Norrtälje tidning i höst och då blir det med foto antagligen :-D Tack till Cilla som hjälpte mig med detta <3 Och så vill jag ge ett <3 till Bea! Over and out!


40Jag heter Emelie Mosell Haquinius är född 1991 och bor tillsammans med min fästman och våra hundar Smulan & Lona i en 3a på 80 kvm i Rimbo ute i Roslagen. I min blogg kommer du få följa med i mitt liv som b.la innehåller kärlek, inredning, foto, fynd, besvär m.m. Läs, njut och bli inspirerad!
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo