Denna och förra bilden fick jag av älsklin...

2012-05-31_15_18 (MMS)

Denna och förra bilden fick jag av älsklingen. Det är ett nalle bud som kom på posten <3


Dagen har varit bra, dock så mår jag inte ...

Dagen har varit bra, dock så mår jag inte så bra. En jävla svår och irriterande virus jag har fått. Har inte varit helt frisk på över 1 månad. Och idag fick jag meddelande från Ellos, dom har skickat min beställning! Har beställt 2 par jeans och en klänning. Ska lägga upp en bilder sen.


I helgen firade vi morsdag lite speciellt,...

2012-05-27_15_35 (MMS)

I helgen firade vi morsdag lite speciellt, jag och älskling åkte till Odensala kyrkogård och la jätte fina rosor på hans mammas grav. Vi hade verkligen tur med vädret och efter det hitta vi en liten grusväg vid vägen som vi åkte in på och kom en liten bit in i skogen. Där stanna vi och hade picknik! Super mysigt. Och senare den dagen firade vi min mamma. Igår (måndag) börjar jag en kurs som går ut på att antingen hitta jobb, plugga eller starta eget. Det var AF som skickade mig på detta och än så länge är det rätt så roligt, men det mesta har jag redan gjort förut och vet. Och det var super gulligt av älsklingen att följa med mig första dagen! <3 Och idag har jag varit på kursen igen, helt okej men jag är fortfarande förkyld. Usch!


Är nu på väg till Stadion i Stockholm för ...

Är nu på väg till Stadion i Stockholm för att se Ozzy and friends!!! Med mig har jag pappa och mamma och på stadion ska vi möta Älsklingen, Petter och Mattias. Sen blir det rock n roll!!!!


40Jag heter Emelie Mosell Haquinius är född 1991 och bor tillsammans med min fästman och våra hundar Smulan & Lona i en 3a på 80 kvm i Rimbo ute i Roslagen. I min blogg kommer du få följa med i mitt liv som b.la innehåller kärlek, inredning, foto, fynd, besvär m.m. Läs, njut och bli inspirerad!
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo