Slappa

Idag är jag trött och seg, det blir till att spela lite Sims 3 och sen slappa!

Ost och kex

Efter ett misslyckat försök med att komma in på krogen, så var det mysigt att få komma hem och mysa med mamma och pappa framför en bra film med ost och kex <3


Party party och fiasko

Idag gick jag till skolan, hade redovisning om FN och det gick riktigt bra. Jag fick snälla kommentarer, det värmer riktigt i hjärtat och man känner sig generat bra! Sen bjöd lärarna på någon citronbakelse, men den var tyvärr inte god… Och under tiden vi fikade fick vi göra ett FN quiz, jag och Cilla jobbade tillsammans, vi fick 8 rätt av 10!!! Vi vann mot alla 13 (tror jag) motståndare, riktigt kul!

 Sen var det dags att köpa biljetter till Mobergs, eftersom att jag, Cilla och Emelia skulle dit och biljetterna kosta 220:-, sen köpte jag och Cilla dricka och ingredienser till att göra en egen pizza.
Jag och Cilla gjorde oss i ordning hos henne, sen kom Emelia och då börja vi för festa och äta pizza. Emelia var riktigt snäll och gullig, henne skulle jag gärna träffa flera gånger!
Det jätte kul och sen kom några andra och för festa med oss.


 Sen var det dags att åka till Mobergs runt kl 23 och när vi kommer dit så VÄGRAR vakten släppa in mig!! Han sa att jag var för onykter… jag hade druckit lika mycket som alla andra.
Cilla sa till mig att vänta en stund och sen försöka igen och det gjorde jag, men den otrevliga vakten kom fram till mig och sa ”Fattar du inte, du är för onykter, åk hem!” och då började jag bli arg, jag hade för tusan köpt biljetter för 220:- och så onykter var jag inte!
Jag stod och prata med flera andra som inte heller hade kommit in, för att vakten hade påstått att dom också var för onyktra, men jag tyckte inte alls att dom var för onyktra, kanske lite rosiga om kinderna och pratglada, men det borde man få vara!
Efter 1 timme ute i kylan var jag nästan helt nykter och jag stod och hacka tänder för att det var så kallt. Jag stod i kön med biljetten och mitt leg i handen och väntade tyst och lugnt.
Men när det var min tur, tog vakten (samma vakt hela tiden) tag i min arm, drog bort mig och sa till mig att gå där ifrån.


Då blev jag arg och less… Jag ringde Cilla, som kom ut. Jag frös, var trött och jag gav upp.
Jag fick Cillas hemnycklar och bestämde mig för att gå hem…
Cilla var jätte gullig och frågade om hon skulle följa med, men jag sa att hon kunde stanna kvar, jag klara mig. Och Cilla var jätte gullig som krama om mig och lovade att vi ska till Stockholm någon gång och ha kul då istället. Hon hade faktiskt försökt prata med vakten några gånger, men vakten var en idiot!
Jag gick hem och somnade sen i Cillas sköna säng.


 Jag hade som sagt jätte kul på för festen, men sen vart allt bara fel.
Allt detta fick mig att tänka på den gången det var minifestival i socitetsparken i Norrtälje, vakterna frågade mamma om hon hade druckit och det hade hon inte, men mormor som nästan var full, fick gå in och ingen frågade henne!!?


 Men jag vill tacka Cilla som är en underbar vän och som tänkte på mig under kvällen/natten och hon försökte sitt bästa för att få in mig på Mobergs <3
Jag har haft andra vänner som skulle ha struntat i mig, men Cilla fanns där <3
Tack Cecilia, du känns som en bästa vän, dig kan man räkna med!