Vampire - Merlot 2005

WOW, WOW, WOW!!!! Första gången bloggen har fungerat på denna dator på säkert 1 månad!!! WOW!!! Och hoppas det håller i sig!

Än så länge har jag bara surfat runt på nätet idag och kolla vad jag hitta för vin:

Vampire - Merlot 2005 - Merlot, Cabernet Sauvignon, Zinfandel
[Vampire Vineyards - USA]

Beskrivning :
Vampire Merlot produceras i kustnära vingårdar i Paso Robles i Kalifornien. Här dämpas värmen under soliga sommardagar av dimma som rullar in från Stilla havet.

Druvorna plockas när de nått perfekt mognad och får sen jäsa på skalen i två veckor. Denna traditionella metod för utvinning ger vinet en rik färg och mjuka tanniner. Vinet lagras sedan i franska- och amerikanska ekfat och utvecklar graciösa fruktsmaker, som kompletteras av subtila nyanser av vanilj och rostade ekfat.

Efter lagringen har vinet noga blandats med 8% Cabernet Sauvignon för mer djup och struktur, samt 8% Zinfandel som ger lite extra krydda. Vampire Merlot avnjutes antingen direkt eller så kan man låta det utvecklas med mer tid på flaskan.

Alkohol : 14%

Detta vin måste jag testa någon gång!

1 gothman:

skriven

GRYMT - givet köp. Ska inhandlas direkt, har velat prova dom länge men trodde att de bara fanns i USA. Tydligen beställer man dom via Systembolaget på nätet, har inte gjort det förut, men ska prova nu direkt. Hoppas det är enkelt.



Hittad en sida för beställning här : http://leviimport.se/Sortiment/produkt.php?artikel=71390

Kommentera här: