Glossybox SPA

Nu har årets första Glossybox kommit!
Och varje månad har Glossybox ett tema för sin box och månadens tema var:
 
Månadens produkter var spännande och ska bli intressanta att testa!
Och detta var vad som fanns i månadens box:
 
 
 • PALMOLIVE HANDWASH + LOTION ORCHID AND COCONUT MILK
  Innehåller ceraphyl och glycerin som är bevisat återfuktande ingredienser. Extrakt av svart orkidé och kokosnöt motverkar effektivt torr hud och gör händerna mjuka och smidiga.

 • ORIGINAL SOURCE MANGO SHOWER
  Glöm kylan utomhus och njut av en tropisk spadusch med Original Source! Mango Shower är en vegansk duschkräm med 100 % naturliga växtextrakt och doftämnen, fylld med en exotisk cocktail av sex olika natur- och fruktoljor.

 • NIP+FAB GLYCOLIC FIX SCRUB
  Effektiv 3-i-1-ansiktsskrubb som rengör, jämnar ut och exfolierar huden med hjälp av glykolsyra, salicylsyra samt fina peelingkorn. Huden stramas upp samtidigt som porerna rengörs med en fräsch doft av grapefrukt.

 • AVANT SKINCARE DELUXE HYALURONIC ACID VIVIFYING FACE & EYE NIGHT CREAM
  Lyxig anti-aging-nattkräm för ansiktet och området runt ögonen med hyaluronsyra som förnyar huden på djupet. Kombinerar ingredienser för att motverka förstorade porer, ojämn hudton och matthet samtidigt som hudens barriär stärks.

 • POP BEAUTY SOOTHING SHEET MASK
  Ge huden en härlig fuktboost! Den här sheetmasken återfuktar och lugnar huden samt bevarar dess elasticitet. Passar alla hudtyper.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

40Jag är Emelie Mosell Haquinius och är född år 1991 och bor tillsammans med min fästman och våra hundar Smulan & Lona i en 3a på 80 kvm i Rimbo ute i Roslagen. I min blogg kommer du få följa med i mitt liv som b.la innehåller kärlek, inredning, foto, fynd, besvär m.m. Läs, njut och bli inspirerad!