Hollywood Vampires BILDER

Nu har jag lagt över alla bilder på konserten till datorn och tänkte nu visa bilderna jag tog i måndags!

Och det känns helt overkligt att jag har sett Johnny Depp på riktigt!!
Det trodde jag aldrig skulle hända, jag trodde att han förevigt skulle vara en filmstjärna som kommer gå på rödamattan i Hollywood, aldrig komma till Sverige, men nu är en av mina drömmar uppfyllda ♥
Inte alla som kan säga att de har sett Johnny Depp på riktigt!
Sen var det givetvis häftigt att få återse Alice Cooper, jag såg honom år 2011.
Sen är det faktiskt coolt att fått se Aerosmith-gitarristen Joe Perry.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Tittar han på mig? Jag tror det! Haha!
 
 
Info om gruppen:

Hollywood Vampires bildades i slutet på 70-talet av bland andra Alice Cooper och var från början en dryckesklubb för kända musiker på den legendariska klubben Rainbow Bar & Grill på Sunset Strip.

Klubben var tänkt som en fristad där artister kunde hänga, skratta och spela musik ihop. Medlem blev man bara om man kunde dricka de redan befintliga medlemmarna under bordet.

För tre år sedan beslöt sig Alice Cooper för att väcka Hollywood Vampires till liv igen tillsammans med sina vänner skådespelaren Johnny Depp och Aerosmith-gitarristen Joe Perry. Men den här gången skulle det inte handla om drickandet, bara musiken.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

40Jag är Emelie Mosell Haquinius och är född år 1991 och bor tillsammans med min fästman och våra hundar Smulan & Lona i en 3a på 80 kvm i Rimbo ute i Roslagen. I min blogg kommer du få följa med i mitt liv som b.la innehåller kärlek, inredning, foto, fynd, besvär m.m. Läs, njut och bli inspirerad!